1px
Tänään on Sunday, 23:s Juneta 2024.
jaritasanen
1pxSivulatauksia:
2955552
Kuninkaan Lähetys

Hyvä uskon veli/sisar!

Työn tukemiseksi olen perustanut ystävieni kanssa Kuninkaan Lähetys- yhdistyksen. Oman palvelutehtäväni tukemisen lisäksi järjestö tulee tekemään lähetystyötä sen eri muodoissa. Yhdistyksen tarkoitusta on tarkemmin selostettu Uutiskirje 1/2006 LÄHETYSASIAA-otsikon alla.

Yhdistys on myös tarkoitettu tukemaan tätä internet- työtä, joka on koko ajan laajentunut sen aloittamisesta lähtien. Tavoitteenamme on saada nämä sivut työstettyä myös englannin kieliseen asuun. Myöhemmin myös muille kielille. Lisäksi tutkimme mahdollisuutta saada sivuille myös videokuvaa. Videoiden välityksellä pyrimme tuomaan lähetyskohteet lähelle uskovien sydäntä. Jatkossa saatamme jakaa työn kahtia siten, että teemme Kuninkaan Lähetykselle omat internet- sivut.

Tuotamme kaikki palvelut lahjaksi Sanan ilmoituksen mukaan: ”Lahjaksi olette saaneet, lahjaksi antakaa”(Matt.10:8)

Minä, eivätkä ystävänikään omista täällä ajassa kultakaivosta, joten teemme tätä työtä siinä laajuudessa ja niillä resursseilla, jotka Jumala meille siunaa kansansa kautta tai jollain muulla tavalla. Alla joitakin Sanan kohtia talousasioista:

"Jolle sanaa opetetaan, se jakakoon kaikkea hyvää opettajallensa." (Gal. 6:6)

"Kuka tekee koskaan sotapalvelusta omalla kustannuksellaan? Kuka istuttaa viinitarhan, eikä syö sen hedelmää? Tai kuka kaitsee karjaa, eikä nauti karjansa maitoa? "(I Kor. 9:7)

"Jos me olemme kylväneet teille hengellistä hyvää, onko paljon, jos me niitämme teiltä aineellista?" (I Kor.9:11)

"Tuokaa täydet kymmenykset varastohuoneeseen, että minun huoneessani olisi ravintoa, ja siten koetelkaa minua, sanoo Herra Sebaot: totisesti minä avaan teille taivaan akkunat ja vuodatan teille siunausta ylenpalttisesti." (Malakia 3:10)

Talousasioista on opetusta myös äänitteissä 79A ja 180.

Seuraavassa käytännön ohjeita miten työn tukemiseen voi osallistua:

OHJEITA KUNINKAAN LÄHETYS YHDISTYKSEEN KANNATTAJAJÄSENEKSI LIITTYVÄLLE

Emme voi kerätä rahaa suoraan kohteisiin, vaan voimassa olevan rahankeräyslain mukaisesti voimme vedota vain niihin, jotka ovat ensin liittyneet kannattajajäseniksi yhdistykseemme. Kannattajajäsenellä ei ole juridista vastuuta yhdistyksen toiminnasta, mutta kuitenkin puhe- ja läsnäolo oikeus yhdistyksen yleisissä kokouksissa.

Kannattajajäseneksi voit liittyä täyttämällä alla olevan pankkisiirron ja maksamalla minimissään 10 euroa siirrossa olevalle tilille. Jokainen liittyjä saa valita jäsenmaksulleen vapaaehtoisesti ylärajan. Summa, jonka valitset ei velvoita sinua maksamaan sitä yhtä suurena seuraavina vuosina, vaan voit silloin taas valita minimistä ylöspäin vapaasti. Täytä pankkisiirtoon (oikealle) ohjeen mukaisesti nimesi ja osoitteesi, jos se ei onnistu, niin maksa kannattajajäsenmaksu yhdistyksen tilille ja lähetä meille nimesi ja osoitteesi erikseen postitse tai sähköpostilla ja ilmoita siinä yhteydessä päivämäärä milloin olet maksun maksanut. Osoitetiedot ovat välttämättömät, jotta voimme olla sinuun yhteydessä, sekä pitää yhdistyslain vaatimaa jäsenluetteloa. Olemme luoneet eri kohteille omat pankkiviitteet, jotka toimitamme kannattajajäseniksi liittyneille. Lisätietoja saat 044-7168675


jaritasanen